Romania Sushi Cup

Sushi Experience - concurs pentru amatori

ROMANIA SUSHI CUP – Evenimentul culinar al anului, deruleaza Campania Sushi experience, competitia online pentru amatori, organizata de Asociatia CREDU.
Romania Sushi Cup se adresează și publicului larg prin conceptul Sushi cooking for amateurs, competiţie online de sushi cooking destinata in exclusivitate amatorilor, competitie intitulata Sushi experience.

În ce constă aceast proiect?

– Participanții vor avea de pregatit o farfurie de sushi.
– In perioada 06-28 mai vor trebui sa transmita materiale foto si/sau video la adresa de email contact@edpost.ro
– Juriul concursului va delibera in perioada 28 mai -2 iunie 2022 iar premiantii vor fi anuntati in cadrul evenimentului „Romanian sushi cup”, in data de 3 iunie 2022.

Pentru e deveni eligibili participanții trebuie să trimită un set de fotografii si/sau video care sa prezinte propria lor realizare, respectiv o farfurie cu sushi, si ingredientele folosite până la data limită de 28 mai 2022

De ce sa paricipi ?

Vei primi o diploma de participare pentru „Cel mai bun Chef amator de sushi”
Poti inscrie in CV o participare la un concurs de specialitate jurizat de experti recunoscuti international
Ai putea primi informații prețioase din partea unor specialisti multă experiență si recunoastere internationala

Premiul I – bursă în valoare de 1000 €
Premiul II – bursă în valoare de 500 €
Premiul III – bursă în valoare de 300 €

Date personale


Atasamente


Sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate de către Romania Sushi Cup in vederea inscrierii mele in competitie.

Regulament

Romanian Sushi Cup – Evenimentul culinar al anului, prima editie, se adresează si publicului larg, prin conceptul sushi cooking for amateurs – Sushi Experience , competiţie online de sushi cooking, destinata in exclusivitate amatorilor.

1. Perioada
Campania Sushi experience, parte a evenimentului culinar ROMANIAN SUSHI CUP se desfășoară, sub forma unei competitii online, începând cu data de 6 mai 2022 și se va încheia în data de 28 mai.

2. Organizator
Asociația CREDU, în numele Zen Sushi Romania, persoana juridică română cu sediul social in str. Constantin Zlatescu Nr. 15A, avand CIF: 43218891,în este denumit în continuare ca fiind Organizator.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Campaniei, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului sau a platformelor de social media: Facebook, Instagram, etc.

3. Condițiile de participare
Pentru e deveni eligibili, participanții trebuie să trimită un set de fotografii si/sau video care sa prezinte propria lor realizare, respectiv „o farfurie/deesh” cu sushi, si 2-
3 fotografii din etapele intermediare ale prepararii * la: contact@edpost.ro, Facebook Instagram până la data limită de 28 mai 2022. Un mesaj de confirmare a primirii materialelor va fi transmis in cazul in care acestea au fost receptionate de Organizator.
Pot participa atat nespecialisti cat si bucatari atestati, dar cu experienta profesionala de maximum 4 ani.
Concursul are valabilitate pe întregul teritoriu al României.
Rezultatul concursului va fi anuntat in cadrul Evenimentului si targului „Cultura si arta culinara japoneza organizat de ROAMANIAN SUSHI CUP, in data de 4 iunie 2022.

4. Premii
Premiul I – bursă în valoare de 1000 €
Premiul II – bursă în valoare de 500 €
Premiul III – bursă în valoare de 300 €

5. Alegerea premiatilor
Juriul concursului va delibera in perioada 28 mai -2 iunie 2022.
Din Juriu fac parte: Alon Than Campionul Mondial la Sushi 2015, Hirotoshi Ogawa Preşedinte al Japonia Sushi Association & al World Sushi Skills Institute, Vladimir Pak Campionul Mondial la Sushi 2017, Eric Ticana Campionul Mondial la Sushi 2018, Iulian Constantin Preşedinte onorific al juriului Coproprietar lanţ de restaurante ZenSushi, Jorge Dionicio Bucătar de sushi 1999.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Evenimentului si targului „Cultura si arta culinara japoneza”, in data de 4 iunie 2022.

6. Protecția datelor personale
Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile, în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Campaniei atât în scopul anunţării şi identificării câştigătorului, cât şi a trimiterii de informaţii cu caracter publicitar din partea organizatorului.

7. Drepturile de autor
Dreptul de autor asupra tuturor materialelor fot/audio/video etc. furnizate de participantii la concursul-eveniment “Sushi experience”, sunt proprietatea Organizatorului, acesta din urma, avand dreptul sa le distribuie, sa le utilizeze in orice site si/sau retea sociala, materiale promotionale, bannere, panouri si oriunde Organizatorul va considera necesar in scop publicitar. Hashtagul folosit este: #THESUSHIEXPERIENCE
*Fotografiile din timpul etapelor prepararii sunt utilizate pentru a atesta prepararea individuala si nu achizitionarea produsului final.